fbpx
0708194906 susanne@spirio.se

Sorgbearbetning

Jag arbeta med Programmet för sorgbearbetning™, som togs till Sverige av Anders Magnusson som grundade Svenska institutet för sorgbearbetnng 2001. www.sorg.se Programmet för sorgbearbetning™, ett konkret handlingsprogram för känslomässig läkning, du får tillgång till en pedagogisk metod som bygger på drygt 35 års beprövad erfarenhet.

Under fjorton år har jag handlett i  denna metod med vilken människor fått hjälp att bearbeta sin sorg efter alla typer av förluster. De har kunnat få bestående läkning och försonas med sig själva och sin historia. De har fått tillgång till alla sina minnen utan att fastna i de smärtsamma minnena.

”Under sorgen ligger glädjen och väntar”

 

The Grief Recovery Method

Grief Recovery Institute är stolta över att säga att forskning utförd av Kent State University har visat att The Grief Recovery Method-metoden för att hjälpa sörjande att hantera smärtan av känslomässig förlust i alla relationer är ”evidensbaserad” och effektiv. Vi är också stolta över att kunna säga att vårt program är det enda sorgstödsprogrammet som har fått den här utmärkelsen att vara evidensbaserat!  Länk till USA https://www.griefrecoverymethod.com/evidence-based

 

 

Spirio Sorgcenter
susanne@spirio.se

mobil +46 708 19 49 06

© Copyright Spirio
Webbmaster Amiforma