fbpx
0708194906 susanne@spirio.se

Föreläsningar och  kurser

För dig som möter barn och unga i sorg

Handledning för personal vid sorg och kris

Hur möter vi barnen/ungdomarna och deras föräldrar vid sorg och kris.Vad gör jag med de tankar och känslor det väcker i mig?

Föreläsningen vänder sig till alla som möter barn och unga i sitt yrke och/eller som förälder och andra vuxna som finns runt barnen.

Möta barn och unga i sorg och trauma

Efter kursdagarna har du fördjupat kunskaperna kring barn, sorg och trauma. Med den nya kunskapen kommer du att känna dig tryggare och kompetentare att förstå och möta barn och unga. Teori kommer varvas med patientfall, interaktiva övningar och film.

När sorg och trauma går hand i hand

Under kursen får du kunskap om PTSD och hur du identifierar den hos dina klienter. Kursen innehåller också bemötande och behandlingsformer för PTSD.
Vi kombinerar kursen med olika teorier om sorg och hur hjärnan påverkas av sorg och trauma. Det kommer även finnas utrymmer för olika fallbeskrivningar där du kan förväntas möta klienter med sorg och PTSD. Det finns också utrymmer för egna klientfall.

Motiverande samtal för dig som möter människor i sorg

Kursen i motiverande samtal, med compassionfokuserad kommunikation passar dig som vill förbättra din samtalskompetens när du träffar människor i sorg.

Spirio Sorgcenter

susanne@spirio.se

mobil +46 708 19 49 06

 

© Copyright Spirio

Webbmaster Amiforma