mobillogga

Samtal

Att få någon att prata med när livet är tungt och svårt kan vara avgörande för ditt fortsatta mående. Samtalet ger dig möjlighet att få hjälp att kunna hantera livet just nu. Du har kommit till en punkt där dina egna resurser inte räcker till eller så vill du bara ha ett bollplank för att komma vidare i dina tankar och vilka handlingar du vill genomföra.

 Min uppgift är att lyssna på det som du vill prata om och ge dig det stöd just du behöver, utan att värdera, döma eller intellektualisera dina upplevelser.

Stödjande samtal för dig som befinner dig i en akut livskris där du behöver någon annan att samtala med. Min uppgift är att lyssna på vad du vill prata om och ge dig det stöd du behöver där du befinner dig i livet. Min mångåriga erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar gör att jag också kan stödja dig i ditt föräldraskap.

Det svåra samtalet kan vara en hjälp för dig som ska prata eller möta någon annan som har det svårt. Vad säger man när det värsta har hänt? Hur kan jag vara ett stöd för min familj, vänner och andra jag möter? Se även vår utbildning i det svåra samtalet.

Välkommen att höra av dig för ett första möte.

Pris : enstaka tillfällen  Privat 750kr/tim Företag 1 000kr /tim exkl moms
Paket 5ggr 10% rabatt 3 375 kr 
Paket 10 ggr 20% rabatt 6 000 kr  

 Priserna avser privat inkl moms och för företag exkl moms