mobillogga

Sorgen och julen

Tidig julaftonsmorgon och familjen sover. Regnet smattrar och jag tänder mitt ljus och tänker på alla jag saknar som finns någon annanstans. Jag gråter av saknad, skriver några rader om det som fyller  mitt hjärta ord jag velat  säga. Minns mina barndoms jular med glädje och sorg, jag saknade min pappa där med resten av familjen. Spänning och väntan...... NÄR kommer tomten????
I stillhet och saknad får sorgen sin julaftons stund, där när endast jag och tomten är vaken.

Hjärtat är lugnt  tårar är torkade. Nu spirar glädje och tacksamhet, jag ska fira jul med de mina, julstrumpor till barnen som nu är stora men  denna julmorgon får känna barnets glädje.
En God Jul önskar jag er alla och tack för alla fina möten under året!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-